Skip to main content

Modeldrawing session 08 – Genshin Impact!


🎨🌸Join us for the final modeldrawing session of the year! 🌸🎨 🎉 We proudly present the world of JRPG  with Genshin Impact! 🌟 🖌️ Come and let your artistic skills shine as you capture our talented Genshin Impact model in a series of dynamic poses. Whether you’re an experienced artist or just curious about figure drawing, this event is for you! 🌟 What to expect: – Fascinating poses inspired by the iconic characters of Genshin Impact. – A welcoming and inclusive atmosphere where you can draw, learn, and connect with fellow art enthusiasts. – . 📆 Date: 18th November ⏰ Time: 13:00 – 16:00 📍 Location: Rotterdam centre 🌟 Don’t miss this unique opportunity to bring your favorite Genshin Impact characters to life! Join us for a day filled with creativity and inspiration. For more information and tickets see on our website.

🎨🌸 Join ons voor alweer de laatste Modeldrawing event van het jaar! 🌸🎨 🎉 We presenteren met trots de kleurrijke wereld van Genshin Impact! 🌟 🖌️ Kom en laat je artistieke vaardigheden schitteren terwijl je onze getalenteerde Genshin Impact model vastlegt in een reeks dynamische poses. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon nieuwsgierig naar figure drawing, dit evenement is voor jou! 🌟 Wat kun je verwachten? – Fascinerende poses geïnspireerd op de iconische personages van Genshin Impact. – Een gezellige en inclusieve sfeer waarin je kunt tekenen, leren en connecten met andere kunstliefhebbers. – 
📆 Datum:18 november ⏰ Tijd:13:00 – 16:00 📍 Locatie:Centrum van Rotterdam 🌟 Mis deze unieke kans om jouw favoriete Genshin Impact personages tot leven te brengen niet! Wees erbij en beleef een creatieve en inspirerende dag vol kunst.  
Voor meer informatie en tickets, zie onze website.

@pijnappelcos is our model for this session.

Location:
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam


Follow us


join our mailing list